(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Мірабелла румунські меблі

Мірабелла румунські мебліУ нашому салоні нами представлена, крім італійських меблів компанії «Мірабелла», румунські меблі провідних виробників, які визнані не тільки споживачами, але і дизайнерами. Звертаємо Вашу увагу на просторість нашого асортименту. В каталозі меблевого салону Ви можете підібрати як вироби певних компаній, так і меблювання для окремих кімнат у Вашому домі.

Кожен виробник пропонує комплекти для спалень, віталень, дитячих. Кухні і передпокої з меблів «Мірабелла» (як і румунської) особливо добре виглядають з класичним ремонтом і паркетною дошкою. З огляду на переважаючого дерева, комплекти знаходять вид дорогих виробів. Цьому також сприяє дизайн, який відрізняється, в залежності від колекції. Що на румунському виробництві меблів, що у «Мірабелла», в пріоритеті залишається висока якість виробів, які прослужать власникам довгі роки і не нададуть незручностей. Щоб домогтися видатних результатів, потрібно всього докласти зусиль в обробці деревини, однак за умови збереження низької вартості товару, виробникові доводиться знаходити нові рішення. Румунські меблі (і виробництва «Мірабелла» також) проходить не тільки міжнародну перевірку якості - кожна колекція схвалена дизайнерами та інженерами виробництва. В результаті копіткої праці, ми отримуємо вироби, які не втратили популярність і не зламаються незабаром.

Замовляйте продукцію італійської компанії «Мірабелла». Румунські меблі, яка була б схожа за характеристиками і вартості, також присутній в каталозі нашого меблевого салону. З повним асортиментом Ви можете ознайомитися на сайті компанії, а також у Вас є можливість детальніше дізнатися про параметри кожного предмета меблів. Деякі виробники, на подобі румунських і «Мірабелла», готові приймати індивідуальні замовлення.

Звертайтеся в наш український салон висококласної меблів з Європи. Також ми пропонуємо вироби видатних українських компаній, які відзначилися продуктивною роботою в області поєднання доступної вартості і високої якості меблів. Італійська «Мірабелла» і румунські представники даної сфери в деревообробці також раді зайняти Ваше житло своїми виробами, які привернуть увагу цінителів прорахованого дизайну..