(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

МОБЕКС, Румунія

МОБЕКС РумуніяВідома фабрика «МОБЕКС», Румунія, прославилася високою якістю меблів, яка при цьому випускається з умовно низькою ціною. В Україні вироби даної компанії дуже високо цінуються не тільки споживачами, але і дизайнерами, так як стиль кожної колекції витриманий в строгій класиці, яка вписується в приміщення будь-якого розміру. В каталозі меблів з Румунії компанії «МОБЕКС» є не тільки вітальні, але також і інші варіанти меблювання. Представлені дизайнерські рішення підходять для дитячої, домашнього офісу, спальні, передпокої. Навіть для кухні Ви можете підібрати зручні предмети меблів, які підійдуть навіть для композиції іншого виробника Румунії. «МОБЕКС» випускає перевірені дерев'яні вироби, які відповідають всім міжнародним санітарним нормам.

Клієнти нашого меблевого салону звертаються до послуг менеджерів, так як бажають проявити свій смак і обставити житло у відповідності зі своїм способом життя. Щоб виконати цю функцію, ми обережно підбираємо продукцію як іноземних, так і вітчизняних виробників. Вибір меблів високого класу припав на виробництво «МОБЕКС», Румунія. Також Ви можете ознайомитися з колекціями м'яких та інших меблів з Італії та України. На сайті нашого салону представлені акції предмети меблів, які можуть стати прикрасою Вашого будинку і привернути ненав'язливе увагу гостей.

Якщо Ви цінитель класики, вибирайте продукцію цеху по обробці високоякісної деревини компанії «МОБЕКС», яка працює в Румунії. Невисока вартість представлених товарів обумовлена модернізованим виробництвом і низькими витратами на виготовлення. Також важливим є собівартість матеріалів. Якщо у Вас вже є досвід з нашим салоном, можете бути впевнені в якості роботи майстрів з Румунії компанії «МОБЕКС».

.