(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Vito Palazzo

Vito PalazzoНезважаючи на свою назву, Vito Palazzo є українським виробником меблів. На ринок України молода компанія вийшла відносно недавно, але за короткий проміжок часу вона зуміла переконати покупця в якості своєї продукції. Так, фахівці з Vito Palazzo підприємства використовують у виготовленні меблів виключно українські матеріали. Це не тільки впливає на статус компанії, але і на вартість їхніх виробів, адже широко відомо, що дешевизна виробництва веде за собою зниження вартості продукції. Завдяки унікальній методиці споруди каркасів в Vito Palazzo для диванів вони прослужать Вам довгі роки і не прогнутися під тривалою експлуатацією. Ви можете також ознайомитися з асортиментом продукції компанії на нашому сайті - ми вибираємо останні успішні колекції провідних виробників України, Італії та Молдови.

Завдяки нашому підходу у виборі товарів для реалізації на території України багато компаній в області виробництва меблів знайшли справедливе увагу. Так як не всі виробники, як Vito Palazzo, не мають можливості шукати унікальних замовників, вони застосовують свої методики у виготовленні м'яких меблів і предметів меблеровкі для житлових приміщень на промисловому рівні для широкого кола клієнтів. Завдання нашого салону допомогти Вам з вибором найбільш вдалого варіанту обстановки будинку і ознайомлення з українськими виробниками, в числі яких і Vito Palazzo.

Реккомендуем ознайомитися з роботами інших майстрів з обробки дерева. Співробітники нашого меблевого салону віддають перевагу провідним компаніям з Італії та Молдови. Причиною такого рішення є дешевизна виробництва і високу якість товару. Разом ці фактори можуть здивувати українського покупця, особливо коли нарівні з європейськими виробниками ми ставимо українські компанії, як Vito Palazzo.