(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Салон румунських меблів

Купівля меблів - це досить відповідальний крок, який вимагає ретельно вибору відповідних товарів і їх постачальника, тому наш салон румунських меблів і користується такою значною популярністю серед клієнтів. І якщо Ви вважаєте, що ціна на іноземні меблі є занадто високою, то Ви точно не користувалися нашими послугами.

Салон румунських меблів Наш салон румунських меблів «Верона» - це один з кращих меблевих магазинів в Києві, так як ми вдало поєднуємо високу якість виробів і досить доступні ціни. Тому нашими клієнтами є як забезпечені бізнесмени, так і люди середнього достатку. А крім цього, наш салон меблів (румунської) включає ще й товари з України та Італії, що робить наш асортимент дійсно широким і різноманітним.

Наш салон румунських меблів в Києві є не єдиним, хто пропонує покупку якісних меблевих виробів з-за кордону, але ми не тільки зберігаємо свої позиції на ринку, але до нас регулярно приходять і нові клієнти. І все завдяки високій якості і нашої власної гарантії на всі вироби.

Якщо Ви вирішили відвідати наш салон меблів (з Румунії), то при зустрічі наші співробітники відразу ж покажуть Вам наші каталоги і запропонують оптимальний варіант, виходячи з Ваших побажань. Але подібну процедуру можна провести і вдома, для цього Вам достатньо зайти на сайт і вибрати відповідні меблі у відповідному розділі.

Хоч ми і є салоном румунських меблів, але у нас є товари від десятків компаній, тому Ви легко знайдете відповідний товар для буквально будь-якої ситуації, дизайну чи приміщення, чим і користується більшість наших клієнтів.