(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Італконцепт меблі

Італконцепт мебліІталконцепт меблі відноситься до виробництва української однойменної компанії, яка націлена розвіяти міфи про якість вітчизняного меблестроенія. Дана молода компанія, яка почала свою діяльність лише з 2015-го року, активно розповсюдила свої можливості зашкодь споживачів з усієї України і навіть за кордоном. Вартість меблів Італконцепт дозволяє назвати її доступною для широкого кола покупців і це обумовлено не тільки застосуванням сучасних технологій, але також і дешевизною місцевої деревини.

Витрати на виробництво є ключовим фактором в ціноутворенні, проте співробітник компанії з виробництва меблів Італконцепт довели, що навіть в Україні можливо поєднати високу якість виробу з адекватною ціною. Щоб ознайомитися з асортиментом представлених виробів з деревини, ми пропонуємо знайти на сайті нашого салону Італконцепт меблі. Як і багато інших компаній, дана займається виготовленням меблювання для всього житла. Таким чином, у наших покупців є можливість облаштувати свій будинок в єдиному стилі.

На виробництві компанії Італконцепт над меблями працюють українські майстри з досвідом по деревообробці і бажанням розвиватися. Назва виробника обумовлено тим, що співробітники компанії орієнтуються на досягнення італійських лідерів в сфері дизайну інтер'єру. Ви можете помітити фірмові штрихи в цьому стилі на всіх видів продукції Італконцепт. Для меблів даного бренду ми виділили розділ і вказали технічні характеристики всіх виробів. Пропонуємо також ознайомитися і з продукцією молдавських майстрів на нашому сайті.