(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Румунські меблі «Христина»

Румунські меблі «Христина»Шанувальники красивих меблів і дизайну піклуються про те, щоб в їхньому будинку були присутні меблі тільки з високоякісного дерева. Таким цінителям прекрасних меблів, швидше за все, добре відомі румунські меблі «Христина». Ці вишукані буфети, кухні, передпокої і багато чого іншого, не зможуть залишити байдужою жодну господиню. Всім неодмінно захочеться замовити саме такий журнальний столик, саме такий буфет або стіл в кухню.

В салоні «Верона» Ви зможете вибрати і замовити найкращі новинки меблів найрізноманітніших стилів. Якщо Ви віддаєте перевагу меблі з масиву дерева, то Вам підійдуть румунські меблі «Христина». Ці стильні і шикарні меблі здатні прикрасити будь-який будинок або квартиру.

Якщо Вам подобається старовинний дизайн, і Ви бажаєте доповнити новий ремонт меблями того ж стилю, зверніть увагу на лінійку румунських меблів «Христина». Це саме те, що Вам необхідно. Меблі виробляються під Ваше замовлення, адже габарити Вашої спальні, кухні або вітальні суто індивідуальні.

У нас Ви можете замовити красиві буфети як в кухню, так і в вітальню, дзеркало для буфета, комод, стіл дерев'яний круглий, вітрину і навіть телефонну банкетку. У продажу є передпокої, стільці столові, розкладні столи і багато іншого. Румунські меблі «Христина» відрізняються своїм оформленням і незвичайним старовинним стилем. Меблі дуже практичні і зручні, так як виготовляються тільки з масиву міцного дерева. Також в салоні «Верона» є меблі для Вашої спальної кімнати, м'які меблі в зал або у передпокої, меблі для робочого кабінету.

Якщо Ви хочете замовити красиві і добротні меблі, ознайомтеся з каталогом румунських меблів «Христина». Ви напевно захочете, щоб Ваша спальна кімната і вітальня була обставлена ​​саме такими меблями.

Салон імпортних меблів «Верона» має в своєму асортименті самі незвичайні моделі меблів з дерева. Румунські меблі «Христина» - це одна з найкращих серій, з якою Вам необхідно познайомитися.