(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Шкіряні м'які меблі

Шкіряні м'які меблі Шкіряні м'які меблі - це показник статусу і почуття стилю людини, в інтер'єрі житла якого знаходяться такі вироби. Такі м'які меблі виглядають багато і елегантно. Але крім привабливого зовнішнього вигляду шкіряні м'які меблі відомі своєю практичністю. Предмети м'яких меблів, оббиті шкірою, легко чистяться. Такий критерій дуже актуальний не тільки для власників житлових будинків, але і для підприємців, які займаються ресторанним бізнесом. Як відомо, в ресторанах і кафе меблі брудняться досить швидко, тому шкіряні м'які меблі - це раціональне і практичне рішення для закладів. Також шкіряні м'які меблі використовуються в кабінетах керівників всіляких підприємств і організацій, а також на ресепшені фірм. Такі елементи інтер'єру здатні якісно підкреслити імідж підприємства.

Шкіряні м'які меблі сьогодні дуже затребувані, проте вибираючи подібні предмети меблів, варто звертати увагу на матеріал оббивки. Адже нерідко недобросовісні виробники замінюють шкіру більш дешевими штучними замінниками, що істотно впливає на зносостійкість меблів, а також на їх довговічність.

М'які меблі, оббиті натуральною або штучною шкірою, стануть родзинкою будь-якого інтер'єру. А відпочинок на таких меблях подарує людині справжнє задоволення і насолоду. Вартість шкіряних меблів може варіюватися в залежності від виду шкіри, а також інших характеристик предметів меблів.

Якщо Вам потрібні гарні і надійні шкіряні м'які меблі, то здійснити придбання таких виробів в Києві можна в салоні меблів «Верона».