(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Italconcept

ItalconceptПопит на меблі в квартири завжди є високим, так як люди потребують практично постійному оновленні або переоформленні своїх осель під наявні вимоги. І повна зміна стилю може бути навіть необхідністю, в деяких ситуаціях, тому багато людей задаються питанням про те, який варіант меблів підібрати для себе. Відповіддю можуть стати десятки різних марок, і в тому числі марка Italconcept, яка з'явилася порівняно недавно, але вже встигла завоювати популярність на ринку.

Компанія Italconcept є українською, що позитивно позначається на вартості їх продукції, але при цьому, сама компанія постаралася максимально зберегти італійський стиль і підхід, яким вони надихалися. Таким чином, ми отримали якісні меблі від українського виробника, яка при цьому має досить низькою вартістю. Тому марка Italconcept сьогодні представлена в тому числі і у нас.

У нашій компанії Ви знайдете великий асортимент меблів від самих різних виробників, і в тому числі у нас є варіанти марки Italconcept. Причому ми намагаємося пропонувати клієнтам продукцію тільки високої якості від кращих виробників, не забуваючи при цьому про доступні ціни.

Незважаючи на те, що ми не єдина компанія, хто пропонує продукцію марки Italconcept, але ми завжди прагнемо до надання тільки якісних товарів. І Ви можете переконатися в цьому самостійно якщо вирішите замовити у нас будь-які товари, так як буквально кожна одиниця меблів, представлена в каталозі, проводиться з належною увагою.

Для того, щоб купити у нас продукцію марки Italconcept, Вам слід лише зателефонувати з нашими співробітниками по телефону, або Ви можете скористатися спеціальною формою на сайті. Причому Ви можете як підібрати підходящий Вам варіант самостійно за допомогою каталогу, так і просто зателефонувати нам для консультації від менеджера.