(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Італконцепт

ІталконцептІталконцепт став ковтком свіжого повітря на ринку українського меблепроізводства. Серед нечисленних компаній з обробки деревини дане підприємство вийшло в світ всього в 2015-му році. На підприємстві, яке знаходиться в Дніпропетровську, працюють досвідчені українські виконавці. Компанія орієнтується на досягнення італійських лідерів в області дизайну інтер'єрів, з чого і виходить назва Італконцепта.

Команда професіоналів домоглася високого статусу на ринку меблів високого класу завдяки модернізованому технічного забезпечення. Однак даний підхід не вплинув на вартість товарів, що і послужило підвищення популярності виробів виробництва на Італконцепте. Так як в ціноутворенні витрати на виробничу частину роботи компанії впливають не менше інших факторів, це стало однією з головних областей, які відрізняють процес роботи компанії. Італконцепт випускає меблеві вироби виключно з української деревини. За якістю сировину не поступається іноземному, а у вартості відсоток транспортування матеріалів і розмитнення займає куди менше місця, ніж на виробництві італійської або молдавської меблів.

Ми рекомендуємо звернути увагу не тільки на продукцію іноземних майстрів з обробки дерева, а й на українського виробника. Італконцепту віддають переваги клієнти, які знають ціну грошам і можуть відрізнити високу якість виконання роботи від зовнішнього лиску. Також варто зауважити, що даний постачальник в нашому салоні випускає меблі для всіх приміщень. У нашому каталозі Ви можете ознайомитися з повним асортиментом меблів, що випускається Італконцептом. Тут є шафи, стелажі, столи і ліжка. М'які меблі вписується в класичний стиль з предметами меблювання італійських виробників.