(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Regallis

RegallisПопулярність румунських меблів серед клієнтів нашого салону обумовлена декількома факторами. Перший і, напевно, головний з них — це надзвичайна краса меблевих гарнітурів. Меблі виробництва Румунії, які ми продаємо, відрізняються вишуканістю, стилістичною наповненістю, гармонійністю. Зокрема, меблі фірми Regallis славляться своїм чудовим зовнішнім виглядом. Від цих меблів віє розкішшю, хоча ціна їх відносно невисока. Доступна вартість — це, до речі, ще один фактор, що сприяє популяризації румунських виробів серед українців. У наш салон люди часто приходять саме за такими меблями — красивими, стильними і відносно недорогими. І таким покупцям ми пропонуємо продукцію торгової марки Regallis.

Регаліс — румунський виробник меблів, що поставляє на європейський і зокрема український ринок добротні меблі за оптимальною ціною. Якістю цих меблів наші клієнти задоволені. Меблі Regallis здатні служити довго, зберігаючи не тільки свою цілісність, функціональність, а й чарівний зовнішній вигляд. Можливо таке, завдяки використанню під час виробництва якісних матеріалів (пиломатеріалів, тканин, фурнітури і так далі). Меблі Regallis недарма зайняли своє місце в нашому каталозі. Салон «Верона» продає тільки гарні меблі. Своїм клієнтам поганого ми не порадимо.

Меблі Regallis у всьому своєму різноманітті представлені в асортименті київського салону «Верона».


За меблевими гарнітурами Regallis і окремими предметами меблів румунського виробництва приходьте в наш салон. Ви обов'язково знайдете тут щось вартісне.