(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Румунські меблі Simex

Румунські меблі SimexРумунські меблі Simex, представлені в нашому салоні, зібрані дизайнерами в повноцінні комплекти для окремих кімнат. Ви можете не роздумуючи брати готову ідею, як обставити Ваш передпокій, спальню або кабінет, тому що румунські меблі від компанії Simex не розтріскується і служать своїм господарям протягом довгих років.

Виробники, з якими ми працюємо, займаються обробкою своїх виробів з таким старанням, що про них відомо по всій Європі. Цінителів якості просимо звернути при виборі меблів увагу на кріплення і обробку всіх деталей. Зроблені з масиву дерева меблі можуть виглядати дуже неестетично, якщо працівники цеху не мають досвіду або бажання обробляти деревину за міжнародними нормами. Меблі румунської компанії Simex має якісну відстрочку оббивки і продуманий механізм у висувних ящиках. Ви можете ознайомитися з дизайном і комплектацією меблів, якими займається ця компанія, на нашому сайті.

Якщо Ви вирішите замовити румунські меблі від Simex вже сьогодні, на виробництві тут же займуться виконанням замовлення. Ви маєте право вибирати параметри вже повністю готового гарнітура. Тобто, Ви зберігаєте зовнішній вигляд меблів, але підлаштовуєте її під своє житло.

Крім румунських меблів від виробника Simex, ми надаємо послуги на замовлення та встановлення фурнітури інших румунських компаній, а також італійських і українських. Будьте впевнені, ми співпрацюємо виключно з виробництвами, які випускають якісні та красиві гарнітури.

Румунські меблі Simex ідеально впишуться в планування доглянутого будинку. Випробуйте на собі комфорт і шарм класичного житла і зробіть замовлення сьогодні.