(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Монте Кристо меблі

Монте Кристо мебліРумунія за останні роки заслужила репутацію світового постачальника доступних виробів з натуральних матеріалів. Так як вартість виробництва в країні значно нижче, ніж в Центральній і Західній Європі, а торгівля між сусідніми країнами нічим не обмежена, багато компаній стали активно працювати саме на зовнішній ринок. Однією з таких компаній є Монте Крісто. Меблі їх виробництва відомі більшості великих іноземних салонів, а щасливі покупці дивуються з того, що придбані кілька років тому меблі зберегли функціональність в колишньому вигляді.

Не зайвим буде вказати, що меблі від Монте Крісто виготовлені в класичному стилі. Таке рішення дозволяє покупцеві обставити навіть всього одну кімнату виробами цієї компанії і вид приміщення не буде виділятися з загальної картини, як би не виглядали інші кімнати в квартирі або будинку. Тому якщо Ви шукаєте, як реалізувати нейтральний, але вишуканий дизайн, докладаючи мінімум зусиль, придивіться до меблів від Монте Крісто.

Серед переваг можна виділити не тільки акуратний вигляд і стійкість до зношування матеріалів, але також і багатий вибір меблів. Дизайнери Монте Крісто розробляють набори в окремі кімнати в різному кольорі, вартості та кількості предметів меблів.

Так як заводські меблі вважається конвеєрними, з величезним вибором комплектації клієнти Монте Крісто вибирають меблі відповідно до своїх уподобань і потреб.

Відвідувачі сайту мають можливість детально розглянути вироби різних компаній Італії, Румунії та України, в список цих компаній також входить і відома Монте Крісто. Якщо меблі в каталозі мають невідповідні параметри, ми надаємо можливість зробити замовлення, і виробник підлаштувати задуманий фурнитур під параметри Вашої кімнати. Заходьте в наш салон і замовляйте вітальні від Монте Крісто. Меблі їх виробництва не втратять актуальності навіть через роки.