(097) 613-11-57
(050) 385-99-25











































Акции и Скидки Акции и Скидки

Меблі венеція спальня


Меблі венеція спальня, за кордономМеблі «Венеція». Спальня - це найтаємніша кімната в будинку. Саме з цієї кімнати починається кожен день, в ній же він і закінчується. Правильно підібрані меблі для спальні (Венеція має в асортименті кілька варіантів стилів) задасть настрій проведення часу в кімнаті, забезпечить збереження речей і підкреслить переваги всієї кімнати: її розміри, освітлення, висоту стель. Комплект меблів в спальню «Венеція» вписується в приміщення будь-яких розмірів. Дзеркальні шафи розширять і додадуть світла в кімнату на першому поверсі, туалетний столик з додатковими дзеркалами і ящиками вмістить прикраси і косметику.

Елітні комоди в спальню меблів «Венеція» не з тих, об кут яких вдаряються зранку - досвідчені майстри деревообробки працюють не тільки над зовнішнім виглядомпредметів інтер'єру, що випускають, але і їх практичністю. Наш меблевий салон багато років співпрацює з декількома виробниками меблів за кордоном. Наш вибір грунтується на тому, що сподобається відвідувачам салону. Завдяки тому, що нам вдалося знайти однодумців у сфері виготовлення меблів, наші клієнти впевнені в кожному здійснюваному замовленні.


Просто порівняйте дизайн і матеріали комплекту з екземплярами інших салонів - у Вас не залишиться іншого вибору, крім як купити меблі «Венеція». Спальня в новій квартирі завжди обслуговується першої, а значить, саме вона задає тон всій квартирі, коли прийде черга роботи з іншими кімнатами. Але поспішаємо Вас заспокоїти - румунські майстри склали повний комплект меблювання в декількох варіантах стилю для всього будинку. На сайті можна ознайомитися з характеристиками всіх елементів.

Швидше вибирайте більш відповідний Вашому характеру варіант меблів «Венеція» для спальні і телефонуйте до нашого салону - фахівець відповість на всі організаційні питання і замовить Ваші меблі прямо з заводу в Румунії.